Onze werkwijze is op maat; persoonlijk en klantgericht. Wij komen eerst bij u langs om alles in te meten en uw huis, bedrijfspand of ander object te bekijken. Daarbij is het mogelijk om tevens een persoonlijk kleuradvies te geven. Op basis van onze inschatting sturen wij u vervolgens een offerte voor het schilderwerk.

Garantie

Als u kiest voor Bram van Pelt Schilderwerken, dan plannen we eerst samen een datum waarop wij het project kunnen uitvoeren. Voordat we het schilderwerk definitief opleveren, controleren we samen met u het resultaat. Daarnaast heeft u in totaal vijf jaar garantie op het schilderwerk.

Het werk is natuurlijk pas klaar als u helemaal tevreden bent!

Meerjarenplan

Bij iedere opdracht voor schilderwerk aan een woning, winkel of ander object zorgen we voor een optimaal resultaat. Daarbij is het mogelijk om in overleg met u een plan te maken voor de komende jaren. De onderhoudskosten worden daardoor voor u veel duidelijker; u komt niet voor verrassingen te staan. Een bijkomend voordeel is, dat het uitvoeren van regelmatig onderhoud in zo’n meerjarenplan, uw kosten lager houd. Ook is uw schilderwerk langer mooi en verzorgd.

Een meerjarenplan door Bram van Pelt voor perfect schilderwerk door de jaren heen

Glasschade

Mocht er is misgaan; een plotselinge schade of inbraak. Wij kunnen u direct helpen door een noodruit te plaatsen. Op deze manier is uw woning of (kantoor)gebouw zo snel mogelijk weer beschermd. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk langs om de oorspronkelijke ruit te vervangen.

wij zijn direct ter plaatse