20Een relatief nieuw soort behang is glasvezelbehang. Zoals de naam al zegt wordt het gemaakt van glasvezel. Dit bijzondere materiaal zorgt ervoor dat het vele malen sterker is dan gewoon behang.

Voordelen glasvezel behang

Glasweefsels zijn vochtbestendig en kunnen niet rotten. Heeft u een wat oudere en gebarste muur dan kunt u deze versterken door er glasvezelbehang op aan te brengen. De structuur van de glasvezel zorgt ervoor dat de beschadigingen onzichtbaar worden en de kans op verder scheuren aanzienlijk verkleind. Daarnaast kan glasvezelbehang goed tegen vocht, krimpt het niet en is het brandvertragend.

Uitvoeringen

Glasvezelbehang heeft door zijn structuur een vrij luxueuze en warme uitstraling. Het is in een aantal verschillende structuren verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan visgraat, ruitjes of een soort van natuurlijke geweven structuur. Ook andere motieven zijn beschikbaar en het assortiment breidt gestaag uit. De basiskleur van het behang is neutraal, maar doordat het uitstekend te bestrijken is met latexverf, is het in ieder gewenste kleur te maken.

Offerte

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers neemt dan binnen 24 uur contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen: 076 – 571 6040.