Wanden bepalen voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een ruimte. Tegenwoordig bestaat er een scala aan mogelijkheden, waarbij zowel het decoratieve aspect als de functionaliteit tot hun recht komen. Er zijn verschillende manieren om een muur mooi af te werken. Voorbeelden zijn het sauzen van de muren, een structuurtje aanbrengen of behangen. Welke optie u ook kiest, wij hebben ruim 9 jaar ervaring met alle soorten van wandafwerking.

Sierpleister

In de utiliteitsbouw wordt hiervoor vaak gekozen omdat het een duurzame oplossing is. Het is slag-, kras- en stootvast. Bovendien goed reinigbaar en overschilderbaar in kleur. Sierpleisters zijn ook in kleur leverbaar, zodat schilderen niet nodig is. Met de zogenoemde schors kunnen bijzondere accentwanden worden gecreëerd; de gewenste structuur wordt dan met de hand aangebracht.

Muurverf

Wij werken uitsluitend met binnen- en buitenmuurverven die garant staan voor een goed dekkend eindresultaat en voor optimale kleurechtheid. In sommige gevallen kan zelfs worden volstaan met één laag. De muurverven zijn toe te passen op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, steen en gipsplaten. Deze verf is leverbaar in ieder mogelijk kleurvoorstel. Met de witte of alle overige kleuren uit wit, geeft u de muren een frisse aanblik.

Structuur

De wanden kunnen met verschillende soorten latex, kwarts of spachtelputz in diverse kleuren en fraaie structuren worden aangebracht.

Behang

Elk jaar worden er heel veel nieuwe dessins behang op de markt gebracht. Van modern tot klassiek. Van Italiaans design tot Engelse sfeer.

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met behangwerk, maar dit valt toch vaak tegen. Zeker bij allerlei nieuwe soorten behang zoals bijvoorbeeld glasvezelbehang of juist als u oudere technieken wilt laten toepassen dan ik er toch sprake van vakwerk. Bent u op zoek naar een goede behanger? Wij helpen u graag verder ook kunt u bij ons behang uit zoeken en kunnen wij het leveren.

Offerte

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers neemt dan binnen 24 uur contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen: 076 – 571 6040